OGLASIO SE GENERALNI DIREKTOR PARTIZANA: Vazura o Duljaju i prelaznom roku

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je za medije povodom ceremonije i promocije novih kalendara za 2024. godinu.

Prvi čovek crno-belih govorio je o brojnim temama, sumiranje prvog dela sezone, o pojačanjima a i o treneru Duljaju.

-Završisli smo katastrofalno kvalifikacije, radili smo rekonstrukciju celog tima, doveli smo 11 igrača, sve na vreme. Zahid je došao poslednji. Ispali smo iz Evrope i sve je delovalo. I vama novinarima i svim kritičarima Partizana. Završili smo polusezonu pobedom u derbiju, što je najslađe. Bitno mi je što smo prvi, a naravno dugo nismo pobedili u derbiju, što mi je bitnije“, započeo je Vazura.

Odgovorio je na spekulacije oko odlaska prvog trenera Igora Duljaja.

-Što se tiče spekulacija za trenera, on je tu da da izjavu. Kada smo završili sezonu kao četvrti i kada su svi verovali da ćemo da menjamo trenera, što bi sad kad je prvi, bilo bi suludo. Igor Duljaj je trener Partizana, nismo pričali ni sa kim. Doneli smo odluku u junu da će da ostane i dali mu poverenje da nastavi da radi, jer je došao u jednom teškkom trenutku za Partizan kad smo ispali iz lige konferencija od šerifa, kada se povukao Gordan Petrić. Verovali smo da trebamo da mu damo prostora da napravimo tim po njegovim željama i Ivice Kralja. Mislim da smo to uradili dobro i mislim da igramo dobro u domaćem šampionatu.”

Kada je reč o prelaznom roku Vazura je rekao.

-Znam da javnost, kao i navijači vole da dovedemo 23 igrača, ali jednostavno to nije ni dobro ni moguće. Došlo je 11 igrača, u razgovoru sa sprotskim direktorom i trenerom, oni znaju koje još pozicije fale, to nije mnogo igrača, već 2-3. Još, ako neko ode.

Prioritet Partizana je krilni napadač….

-Znamo neku poziciju koju sigurno dovodimo, a to je krilni napadač, tražimo i skautiramo duže vremena, videćemo kakve su nam mogućnosti i koliko ćemo da imamo para da uložimo u takvog igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Slavni italijanski klub se vratio u elitu

Jedan od najomiljenijih klubova među poklonicima fudbala tokom devedesetih je bila italijanska Parma. Momci sa Enio Tardinija su igrali sjajan...

POVEZANE OBJAVE