Vučelić: Zamislite tek da su Duljajevi igrači imali za hleb i mleko

Danas je prilikom promocije kalendara Fudbalskog kluba Partizan govorio i predsednik u ostavci Milorad Vučelić.

Želim svima srećnu Novu godinu i Božićne praznike. Ma gde bili na tabeli, crno-beli, ipak je najbolje kada si prvi. Čestitam igračima Partizana i stručnom štabu na čelu sa Igorom Duljajem, započeo je Vučelić.

Partizan je jedini od svih ekipa uspeo da dođe do trijumfa na evropskoj sceni, što je Vučelić pohvalio.

– -Ovo je prilika da čestitam Partizanu i na jedinoj pobedi u Evropi ove sezone, od svih naših klubova. Doneli smo Srbiji bod, koliko svi ostali nisu zajedno, iako nismo uspeli da se plasiramo u grupnu fazu. Mi smo pravi srpski klub. Protiv velikih uvek igramo izvanredno. Kao što je bilo u ratovima, najjači smo bili protiv najvećih sila.

I Vučelić je potvrdio da nema govora o Duljajevom otkazu.

– Velike čestitke Duljaju, da se malo i našalim na Igorov račun, zamislite tek šta bi bilo da su igrači imali za hleba i mleka. Nije istina da pregovaramo sa drugim trenerima. To su glasine i spekulacije. Mi nikada nismo pričali sa drugim kandidatima dok smo imali trenera, čak ni onda kada smo znali da Stanojević neće ostati. Duljaj ostaje i sa njim idemo u nastavak sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNA KONFERENCIJA: Predsednik Partizana se obraća novinarima

Košarkaški klub Partizan obavestio je medije da će se prednik kluba Ostoja Mijailović obratiti medijima danas od 15 časova. U...

POVEZANE OBJAVE