Duljaj iskreno: Sanjam kad će moj igrač otrčati pod jug

Trener Fudbalskog kluba Partizan Igor Duljaj je sa crno-belima ostvario veliki uspeh nakon što su polusezonu završili na prvom mestu Superlige Srbije.

Pojavio se na koktelu Košarkaškog kluba Partizan, a za Sport klub je pričao o raznim temama o aktuelnoj sezoni.

Što se tiče fudbalera Partizana, godinu na izmaku bismo mogli da podelimo na dva dela – na Evropu i prvenstvo Srbije. U Evropi, nažalost, nismo uspeli da obradujemo naše navijače, ispali smo vrlo rano, tako da nam je ostalo prvenstvo u kojem je bilo izuzetno teško, rekao je trener, a potom i dodao:

– Borili smo se do samog kraja i prezimićemo na prvoj poziciji svesni da nas čeka velika borba na proleće.

Trener je najavio i da će biti pojačanja u januarskom prelaznom roku.

– Očekujem da sada sagledamo na kojim su pozicijama potrebna pojačanja za Partizan, da bismo bili još jači. Videćemo, vreme je ispred nas, a vreme je najbolji pokazatelj, rekao je on.

Upitan za atmosferu u „Areni“ u kojoj je često i sam gost, Duljaj je rekao…

– Znate kako, ta podrška je neverovatna. Svi pričaju o tome. Ja sam igrače koji su iz drugih zemalja došli u Partizan poveo u Arenu da osete, da vide šta znači Partizan, šta znači atmosfera koju prave navijači. Sada više ne moram da ih pozivam, sami idu. Imamo tu i neka prijateljstva između igrača Fudbalskog i Košarkaškog kluba, recimo Saldanja i Kaboklo kao Brazilci…“

Fudbaleri već dugo nemaju takvu podršku u Humskoj, jer najvatrenije pristalice bojkotuju mečeve kod kuće insistirajući na ostavkama čelnika kluba. Na gostovanjima je već druga priča.

– Podrška navijača nam je jako bitna, naročito smo to osetili na gostovanjima na kojima je sve oko nas crno-belo. Bez obzira na to što imamo podršku istoka i zapada na našem stadionu, ipak sanjam trenutak kada će igrač posle postignutog gola otrčati na jug, iskren je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

10.000 EVRA TE ČEKA: Registruj se i osvoji POKLON VAUČER!

Ovde te čeka fantastičan poklon! Kad Meridian časti – svi dobijaju! Ako ste ljubitelj klađenja i slot igara – na pravom...

POVEZANE OBJAVE