Partizan oslabljen dočekuje Virtus

U okviru 17. kola Evrolige, košarkaši Partizana će dočekati ekipu Virtusa. Trener Željko Obradović je pred okršaj sa ekipom Luke Bankija govorio o zdravstvenom stanju u ekipi i istakao da Alen Smailagić neće moći da pomogne saigračima.

Međutim, ima dobrih vesti kada je kadrovska situacija u pitanju, pa se u sastavu očekuje Pi Džej Doužer.

– –Smailagić sigurno neće igrati, svi ostali su u redu, sem naravno Avramovića. Trifunović je počeo da trenira, pretpostavljam da će biti u timu zato što nemam drugih igrača, ali ne verujem da je u stanju da pomogne, istakao je trofejni stručnjak i potom se osvrnuo na slabo izdanje u Zadru, ali i izneo očekivanja od predstojećeg meča:

Bili smo sedam dana van Beograda i to je izgleda ostavilo posledice, pre svega ta poslednja utakmica u Zadru, gde je protivnik igrao sa maksimalnom motivacijom, a mi ne baš na potrebnom nivou. Srećni smo što smo ponovo u Areni, što igramo protiv tima koji je u izvanrednoj formi i ima izuzetan kvalitet. Igra veoma dobro i biće potrebno da se odigra mnogo dobra utakmica, ako želimo da napravimo pozitivan rezultat. Sve se otprilike zna. Ko su prve opcije u napadu, s tim što u odnosu na protivnika postavljaju neke stvari, što u krajnjoj liniji svi radimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spremi kofer – ovde te čeka karta za EURO 2024!

Spremi kofer – ovdje te čeka karta za EURO 2024! U srcu Evrope rasplamsavala se groznica fudbalskog uzbuđenja. Uskoro će...

POVEZANE OBJAVE