PREMIJER LIGA: Petrović branio, Čelsi sa kreča do pobede! (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija pobedili su na Stanford Bridžu Kristal Palas sa 2:1 u susretu 19. kola Premijer lige. Protivnici su bili izjednačeni po broju šuteva, a Plavci ostvarili važan trijumf kako bi zadržali kakve takve šanse da se bore za Evropu.

Susret je počeo veoma žustro uz šuteve na obe strane. Čelsi je početnu dominaciju u posedu lopte krunisao golom. Poveli su 1:0 od 13. minuta golom Mudrika.

Palas je izjednačio do poluvremena. U nadoknadi je poravnao Olise. Lopta je nakon ubacivanja preletela odbranu Plavaca a on lako savladao Đorđa Petrovića.

Nikolas Džekson je prvo promašio veliku priliku, pa mu je minut kasnije poništen gol zbog ofsajda u 77. minutu. Nakon faula nad Maduekeom je u 88. minutu dosuđen penal za Čelsi. Nakon gledanja VAR snimka, igrač koji je i srušen postigao je pogodak za 2:1.

Nakon ove pobede Čelsi je na 10. mestu, jednom iznad Vulverhemptona sa po 25 bodova. Palas je na 16. poziciji. Na ovom susretu je za domaći tim branio Đorđe Petrović zbog povrede Roberta Sančeza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE