Stefan Jović zbog zdravstvenih problema propušta meč sa Bajernom

Sutra je na programu poslednje kolo prvog dela Evrolige. Valensija gostuju ekipi Bajerna, a srpski košarkaš Stefan Jović neće biti u sastavu španskog kluba.

Naime, informaciju predstavnicima medija otkrio je šef stuke španskog kluba Aleks Mumbru, uz napomenu da je srpski reprezentativac jutros morao u bolnicu jer je imao problema sa disanjem.

Dobra vest za Valensiju je dolazak iskusnog šutera Džastina Andersona, koji će pojačati konkurenciju u trenucima kada ekipa kuburi sa povredama

– Anderson je još jedan igrač u rotaciji, što je važno zbog izostanaka Semija, Klavera i Jovića. On je igrač koji igra sa velikom željom i može da pruži mnogo u odbrani i pod obručima, rekao je Mumbru.

Sa druge strane, Bajern je podigao moral potpunim povratkom Vladimira Lučića, koji će tek biti igrač od presudne važnosti za sastav Pabla Lasa.

– Očekuje nas utakmica koja će biti teška kao i sve one koje smo igrali u poslednje vreme. Bajern ima sjajnu odbranu, generiše ih mnogo kretanja lopte, sa igračima kao što su Edvards, Bolmaro, Ibaka, Fransisko imaju veliku poentersku moć, rekao je Mumbru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE