VELIKA BORBA: Đoković poveo, Alkarazu egzibicija u Rijadu! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Karlosa Alkaraza na egzibicionom meču u prestonici Saudijske Arabije. Španski igrač i drugi reket planete slavio je sa 2:1 u duelu punom preokreta.

Po setovima 4:6, 6:4, 6:4

Ovaj “prijateljski susret” brejkom je počeo Španac. Potom ga potvrdio za 2:0. Naš igrač je se potom upisao na semafor. Potom on napravio brejk i poravnao na 2:2 a potom nastavio seriju i poveo.

Alkaraz je zapretio u sedmom gemu, ali je Đoković to izdržao. Osvojio je potom prvi set još jednim brejkom.

Drugi počinje identično kao prvi, brejkom Alkaraza. On ga potom potvrđuje za 2:0. Nije ga odmah izgubio kao u prvom setu, već je zadržao dva gema prednosti (3:1). Igrači su bili sigurni na servisu, a Španac izjednačio na 1:1

Na početku odlučujućeg seta nije bilo brejkova nakon prvih servis gemova. Prvi je popustio Đoković u trećem a Alkaraz stigao do prednosti. Stigao je ubrzo do 3:1. Đoković je potom uspeo da izjednači na 3:3 i vrati dramu u susret. Uspeo je da preokrene Srbin nakon serije 3:0.

Alkaraz pravi još jedan brejk i potvrđuje ga za trijumf.

Đoković prvi zvaničan meč u novoj sezoni igra već u nedelju, i to protiv Žižen Žanga u duelu Srbije i Kine na Junajted kupu u Australiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE