Revolucija u srpskom fudbalu: Velika odluka FSS

Kako navodi Sport klub, na sednici Izvršnog odbora FSS održanoj juče, odlučeno je da igrači kojima kasne dve plate imaju pravo na jednostrani raskid ugovora, a ova odluka važi i za domaće i za strane igrače.

Pre nego što dođe do raskida ugovora, fudbaler je dužan da stavi pisano upozorenje klupskoj kancelariji, uz rok od 15 dana da se propust ispravi. Klub je dužan da u konkretnom periodu izmiri zaostale finansijske obaveze, a igrač istovremeno pismo dostavi i Komisiji za status i registraciju igrača Fudbalskog saveza Srbije.

– Ukoliko klub dužnik u celosti ne izmiri svoje finansijske obeveze, u roku od 15 dana od pisanog upozorenja igrača, igrač u pisanoj formi obaveštava klub o raskidu ugovora iz opravdanog razloga zbog neisplaćenih dospelih zarada i to elektronskim putem, slanjem obaveštenja na zvaničnu adresu elektronske pošte kluba ili u pisanoj formi, slanjem obaveštenja redovnom poštom na zvaničnu adresu kluba, piše u Pravilniku o registraciji, statusu i transferu igrača Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj o odlasku: Partizan je iznad svih nas, zvao me je Vazura

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije pred meč protiv TSC-a i o svojoj sudbini na...

POVEZANE OBJAVE