VRAĆA SE MANDIĆ: Stevanović objavio spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo u Zagrebu

Za koji dan počeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje će se održati u Zagrebu, a srpska reprezentacija započinje takmičenje utakmicom protiv Izraela 5. januara.

Selektor Uroš Stevanović objavio je spisak igrača na koje će računati za najveću evropsku smotru vaterpola, a naše navijače će najviše obradovati činjenica da se na nejmu ponovo našao Dušan Mandić. Podsetimo, levoruki “bombarder” je pao u nemilost prethodne sezone u Novom beogradu, kada je bez objašnjenja odstranjen iz tima. Posledica toga bio je i letošnji izostanak iz nacionalnog tima.

u sastavu je i Nikola Jakšić, bez kog nacionalni tim više nije isti, a debitovaće i njegov rođeni brat Petar, vaterpolista Partizana. Pored njega, debitant je u čuvar mreže Radoslav Filipović, koji će biti poslednji bedem uz prekaljenog Branislava Mitrovića.

Reprezentaciju Srbije predstavljaće sledeći igrači:

Branislav Mitrović (Turkoan), Radoslav Filipović (Oradea), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Noazi la Sek), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Petar Jakšić (Partizan), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac) i Đorđe Lazić (Breša).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE