ZAPOČNI NOVU GODINU SA 6.000 DINARA U DŽEPU!

Baš danas, 31. decembra Meridian preuzima ulogu Deda Mraza. Specijalan novogodišnji paketić biće uručen novajlijama, a potrebno je samo da se REGISTRUJETE i stiže sjajno iznenađenje.

Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 6.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete. 3.000 DINARA vam stoji na raspolaganju za slotove, dok ćete u iznosu od 1.000 DINARA moći da odigrate sportske tikete.

Kada već preuzmete svoj “novogodišnji paketić” možete se oprobati u igrama iz kategorije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs.

Sportsko klađenje u novogodišnjoj noći u fokus stavlja košarku. Očekuje nas duel NBA lige između Vašington Vizardsa i Atlante našeg Bogdana Bogdanovića.

Bogdan je u fantastičnoj formi, a da li će Atlanta zabeležiti novu pobedu saznaćemo nešto pre ponoći. Stavite ovaj par na vaš NOVOGODIŠNJI TIKET!

Da stvar bude bolja, zahuktala se potera za EPIC JACKPOT-om u Meridianu! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Korak bliže tituli: Rutinska pobeda Arsenala (VIDEO)

U utakmici 35. kola Premijer lige odigranoj na Emirejtsu, fudbaleri Arsenala savladali su Bornmut rezultatom 3:0. Golove za Tobdžije postigli...

POVEZANE OBJAVE