ZAVRŠI GODINU U VELIKOM STILU: Pridruži se PRAZNIČNOM DANU TIKETA U MERIDIANU!

Da li ste se do sada uzeli učešće u sjajnim promocijama koje se održavaju u okviru Meridianovog Novogodišnjeg Kalendara? Danas se možete oprobati PRAZNIČNOM DANU TIKETA!

U fokusu će biti sportsko klađenje! Uplatite 500 ili više dinara na svoj korisnički nalog i odigrajte tiket na kojem će se naći bar tri para sa minimalnim pojedinačnim kvotama 1.35 ili više od toga.

Minimalna uplata po tiketu je 500 DINARA. Potrebno je da vaš tiket bude uplaćen i rezultovan tokom dana. Danas nagrade osvaja 20 najboljih igrača, a igrač koji odigra najviše tiketa osvaja 5.000 DINARA BONUSA!

Nema više razloga za čekanje. Vreme je da i vi složite svoje Novogodišnje tikete. Pridružite se Meridianovom Novogodišnjem kalendaru koji će trajati sve do 14. januara.

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 6.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće borba za ABA ligu: Zvezda – Studentski centar, direktan prenos na ovom kanalu

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju od 18.00 časova na svom parketu ekipu Studentskog centra u prvom meču četvrtfinala regionalne ABA...

POVEZANE OBJAVE