PRŠTALO NA ENFILDU: Slovak spuštao roletnu, poker domaćina! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula pobedili su Njukasl na svom terenu sa 4:2 u prvom premijerligaškom meču u 2024. godini. Redsi su bili znatno bolji u ovom susretu 20. kola Premijer Lige. Šutirali su nebrojeno puta ka golu Martina Dubravke koji se istakao odbranama. Čak su i dva gola poništena, po jedan na obe strane.

Slovak je odbranio penal Salahu u 22. minutu.

Liverpul je uspeo da stigne do vođstva. Egipćanin je pogodio na otvaranju drugog dela u 49. minutu.

Nije se dugo čekalo na odgovor Svraka. Gordon je uposlio Isaka u prostor koji poravnava u 54. minutu. Od tada su nastavile da se ređaju šanse preg golom crno-belih.

To su Redsi iskoristili da povedu 2:1 u 74. minutu. Strelac je nakon lepe timske akcije bio Kurtis Džons. Postigli su i treći gol preko Gakpa u 80 minutu. Potvrđen je nakon gledanja VAR snimka.

Njukasl je odmah uzvratio i vratio dramu dva minuta kasnije preko Svena Botmana nakon kornera. Liverpulu je kasnije prvobitno dosuđen drugi penal na meču nakon faula golmana Dubravke. Odluka je potvrđena a jedanaesterac realizovao Salah u 86. minutu. Meč je potom produžen za sedam minuta, tokom kojih nije bilo novih uzbuđenja.

Njukasl sada zaostaje 10 bodova za petoplasiranim Totenhemom. Liverpul ima tri boda više od Aston vile i pet od Sitija i Arsenala na čelu tabele.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE