Sferopulos posle pobede u Istanbulu: Da ostanemo fokusirani, čeka nas posebna utakmica

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili veliku pobedu u Istanbulu protiv Fenerbahčea na početku nove godine.

Na taj način crveno-beli su ubrizgali novu energiju za nastavak sezone i predstojeći “Večiti derbi” koji je na programu u četvrtak.

Trener janis Sferopulos bio je prezadovoljan partijom svojih izabranika.

Želim da čestitam Novu godinu, svim ljudima i košarkaškim navijačima. Mislim da smo se borili sjajno. Svi igrači koji su bili na parketu su dali maksimum, što je meni najvažnije. U dva dela utakmice, kada je Fener imao prednost, igrači nisu paničili, nego su su se borili i vratili u utakmicu. U poslednjoj četvrtini smo pokazali karakter i zato smo zaslužili da pobedimo. Čestitam igračima i želim da ostanu fokusirani na narednu utakmicu. To je posebna utakmica, jer igramo protiv Partizana. Ova pobeda nam mnogo znači na psihološkom planu pred taj duel, rekao je trener Zvezde.

Turske kolege su postavile pitanje o Nikoli Topiću.

Veoma sam zadovoljan što je Nikola sa nama. Mnogo verujem u njega. Ovo mu je prva utakmici u Evroligi ove sezone, protiv teškog protivnika i videli ste kako je dobar bio. On mora da bude skroman, da nastavi sa radom. Veoma sam srećan što je sa nama i sigurno da kako vreme bude odmicalo, imaće sve veću ulogu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Švjontek u finalu turnira u Madridu

Teniserka iz Poljske Iga Švjontek plasirala se u finale Mastersa u Madridu. Ona je slavila ubedljivo sa 6:1, 6:3...

POVEZANE OBJAVE