TERZIĆ: Zvezda treba uvek da stremi igranju Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde završili su jesenji deo sezone kao drugoplasirani u Superligi Srbije.

Crveno-beli su osvojili samo jedan bod u Ligi šampiona koju su prvi put igrali direktno bez kvalifikacija.

Smenjen je Barak Bahar a umesto njega vratio se Vladan Milojević. Generalni direktor Zvezdan Terzić dao je novogodišnji intervju za Kurir.

Govorio je o mečevima protiv Jang Bojsa i Partizana gde su propustili veliki broj šansi. Upravo zbog tih utakmica je i raskinut ugovor sa Barakom Baharom, naveo je Terzić za ovaj portal.

Od početnog strahopoštovanja i prvih mečeva u sezoni, on je istakao krizu iz koje klub nije mogao da se iščupa od poraza protiv Čukaričkog. Istakao je i da Zvezda uvek treba da stremi ka igranju u Ligi šampiona, dodavši da su u tom takmičenju dokazali kako su porasli kao klub.

On je između ostalog govorio i o mladim igračima, trenutnom igračkom kadru,publici, budžetu i drugim. Istakao je i da Zvezda sprema novi ugovor za Dragovića iako već ima ponude iz Turske i želju da se vrati u Austriju Beč.

Na kraju, govoreći o pojačanjima, potvrdio je pregovore sa nemačkim levim bekom Kai Vagnerom. Ostao je pri stavu o smanjenju igračkog kadra koji je pomenuo i na predstavljanju Vladana Milojevića.

Zvezda posle priprema prolećni deo sezone nastavlja na Marakani protiv Voždovca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE