Alimpijević: Vodim vampirski život zbog Zvezde i Željka

Srpski stručnjak i trener Bešiktaša Dušan Alipijević priznao je da gleda mečeva Crvene zvezde i Partizana i da tako krade zanat o iskusnijih kolega.

Sve može, pa vodim vampirski trenerski život (smeh). I nema prevelikog filozofiranja. Kao Srbina, raduje me što naši večiti rivali parirarju budžetima najkvalitetnijim evropskim klubovima. To me kao trenera ispunjava ponosom. Pojavljuju se velika igračka imena u oba sastava, tu je i najtrofejniji trener, Željko Obradović, rekao je Alimpijević u razgovoru za Sport klub.

Potom se osvrnuo na učinke večitih u Evroligi.

– Ali, duga je Evroliga, jedno duplo kolo i sve može da se obrne. Zvezda ima manji broj pobeda, ali i respektabilan sastav, može sve da krene u nekom boljem pravcu. Partizan ne merim po porazima od Reala ili Virtusa, u fantastičnoj su formi, igraju lepu košarku plus rezultati. Imaju hemiju u timu, približnu prošloj sezoni, kada su se ravnopravno nosili sa kraljevskim klubom. I jedni, i drugi, promenili su sastave, neko više, neko manje, ali je potrebno vreme. Želim im puno uspeha, poručio je Alimpijević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE