Duljaj: Vladan Milojević je gospodin, popili smo kafu

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj u razgovoru za “Una TV” govorio o prvom delu sezone, planovima za narednu, ali dotakao se i novog-sterog trenera večitog rivala, Vladana Milojevića.

Mi se poznajemo, imali smo priliku da popijemo kafu pre mnogo godina. Gospodin, napravio je veliki uspeh kada je Crvena zvezda u pitanju. Vodio je tim u Ligi šampiona, veliko ime što se tiče Crvene zvezde. Poznaje srpski fudbal i mentalitet Zvezde, poznaje mnoge stvari koje se dešavaju u fudbalu, tako da će mu biti mnogo lakše nego prethodnom treneru, kazao je Duljaj. 

Golman Aleksandar Jovanović izabran je za igrača devetog, poslednjeg odigranog kola u Superligi.

To je jedan fantastičan čovek, veliki profesionalac. On je nešto što je mnogo donelo Partizanu. Ja nisam uticao na njegov dolazak, jer se ne razumem u golmane. Partizan je sa njim drugačiji. On čini 50 odsto tima, kaže Duljaj. 

Osvrnuo se trener crno-belih i na situaciju sa “grobarima”. 

– To je stvar na koju ja ne mogu da utičem, poštujem ljude koji imaju svoj stav, pre ili kasnije će Jug morati da bude pun, jer je to neminovno i prirodno da Partizan ima svoje navijače na svom stadionu. Ne verujem da će rezultati da ih vrate, jer oni imaju svoj stav. Na derbiju nije bilo navijača na Jugu, ne znam da li se to ikada desilo na derbiju, ne računam kada je stadion bio suspendovan. Oni nam mnogo znače. Ja ako nešto mogu da pomognem, ja sam uvek tu da naša kuća bude čista i da zajedno postignemo ono što želimo, istakao je Igor Duljaj za “Unu”. 

Skroman je kada je reč o planovima za 2024. 

– Ambicije su da razmišljam samo o prvoj narednoj utakmici. Zahvalan sam Bogu što mi je podario zdravlje, što sam u Partizanu, svim ljudima koji mi daju podršku, familiji. Atmosfera koja se stvorila unutar ekipe, mnogo me raduje kada vidim da su igrači srećni. Fudbal mi je dao sve u životu, Partizan me je stvorio, ovo je samo jedan način da ja vratim fudbalu i Partizanu, ali ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što mi je on dao, zaključio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LEBRON POSLE PREKIDA CRNE SERIJE: Ako sada izgubimo, završavamo!

Košarkaši LA Lejkersa ove godine su uspeli da izbegnu "metlu" u plej-of duelu sa Denverom. Prošle noći slavili su sa...

POVEZANE OBJAVE