Pazarci pronašli trenera, ali se i dalje čeka odgovor na glavno pitanje

KMF Novi Pazar smenio je trenera, pa će umesto Marka Perića na klupi ovog tima biti Vladimir Jovanović.

Perić tako ujedno neće više biti ni igrač ovog kluba.

Klub se zahvaljuje Marku Periću na trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu trenera. Ambiciozno i sa velikom energijom krenuli smo u projekat stvaranja i promovisanja Novog Pazara u lidera futsala u najjačoj ligi Srbije. Uz podršku gradskih struktura, Sportskog saveza i Ustanove za sport, uoči početka takmičenja, obezbeđen je respektabilan budžet. Doveli smo zvučna pojačanja, a kao kruna stvaranja šampionskog sastava angažovan je Marko Perić. Verovali smo da će uspeti da se nametne autoritetom i povede igrače ka osvajanju duple krune i istovremeno formira tim koji će igrati zapaženu ulogu na međunarodnoj sceni. Kad se sve činjenice uzmu u obzir, ogromna podrška i strpljenje koje je pruženo legendi srpskog futsala i bivšem reprezentativcu, donet je zaključak da posle 11 kola, skromnih pet pobeda i nekoliko teških poraza, Marko Perić nije ispunio očekivanja zbog kojih je angažovan, navodi se u saopštenju, pa se zatim daje i obrazloženje.

Posle dugotrajnih pregovora uspeli smo navijačima i svim ljubiteljima futsala da priredimo lepo novogodišnje iznenađenje. Stručni štab pojačao je Vladimir Pršo Jovanović. Pre deset godina KMF Novi Pazar je prvi put u istoriji zaigrao u Prvoj futsal ligi, a deo istorijskog uspeha bio je i Jovanović. Momka iz Vrnjačke Banje upamtili smo kao vrhunskog igrača, ali i kao nekog ko je tadašnjoj generaciji momaka koji su do tada futsal igrali na amaterskom nivou predstavio novu dimenziju ove igre, takvu da uključuje pripremu taktike za svaku utakmicu, kao i postavku igre u odbrani i napadu. Jovanović se tako vratio u grad koji je zavoleo, da bi sa nekadašnjim saigračima Sadovićem i Redžovićem, a i sada aktivnim igračima, pokušao da nam donese toliko željenu titulu, stoji u saopštenju.

Ono što ljubitelji sporta u ovom gradu željno iščekuju jeste i imenovanje novog trenera fudbalske sekcije kluba, pošto je Siniša Dobrašinović dobio otkaz poslednjeg dana stare godine, iako klub deli četvrtu poziciju na polusezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred početak plej-ofa: Da pokažemo razliku u kvalitetu

Vaterpolisti Novog Beograda će u prvom meču polufinala u utorak na bazenu SC "11. april" od 19.45 časova igrati...

POVEZANE OBJAVE