Zvezdaši izabrali utakmicu godine

Navijači Crvene zvezde su odabrali najbolji meč u prethodnoj godini.

Meč godine po mišljenju zvezdaša sa 535 glasova je trijumf protiv Fiorentine. Na novoj travnatoj površini stadiona “Rajko Mitić” naša ekipa je dočekala italijanskog predstavnika.

Topla julska noć je bila puna emocija za sve navijače, koji su ispunili tribine Marakane. Uz visok presing, agresivnu igru i konkretan fudbal postigli smo čak pet golova i deklarisali ozbiljnog protivnika. Dvostruki strelac je bio Piter Olajinka, dok su po jednom pogađali mrežu rivala Mirko Ivanić, Žan Filip Kraso i Osman Bukari.

Vicešampionsku poziciju je zauzeo 169. večiti derbi sa 367 glasova. Pobedu nad Partizanom je doneo Aleks Vigo, a četa Miloša Milojevića je bila nadomak osvajanja 34. titule prvaka države. Treću poziciju je zauzeo susret protiv Vojvodine, sa 203 glasa. Otvaranje sezone proteklo je u duhu pobede jer su slavili sa visokih 5:0 krajem jula meseca.

Odmah iza finale Kupa Srbije, u kom je Crvena zvezda salvadala Čukarički sa 2:1. Zvezdaši su podržali duplu krunu sa 192 glasa. Na poslenjem mestu je duel sa Zenitom u okviru Pari kupa, kada je srpski klub slavio u Sankt Peterburgu sa 1:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE