ISTORIJSKI MEČ: Real savladao Efes posle 4 produžetka!

Kakav spektakl je viđen u Madridu. Real je pobedio Anadolu Efes 130:126 posle četiri produžetka.

Posle regularnog dela, u kojem je Efes vodio većim delom, u završnici je Real Madrid bio bliži pobedi. Ipak, gosti su došli u situaciju da imaju šut za pobedu, ali je Šejn Larkin promašio šut od tablu za tri poena.

U prvom produžetku, Real je imao 2 poena razlike i pravili su namerno faul nad Larkinom u završnici kako bi imali poslednji napad. Amerikanac je ubacio oba penala, a Hezonji je dolsovno lopta izašla iz koša posle šuta za tri poena.

U drugom produžetku se činilo da će utakmica biti sigurno gotova, pošto je Efes imao 9 poena razlike na manje od dva minuta pre kraja. Ipak, posle trojke Kozera i koša Hezonje u poslednjoj sekundi, Real dolazi do trećeg produžetka.

I tu se činilo da će gosti do pobede, ali je Tavares poravnao na 5 sekundi pre kraja, a Larkin promašio ulaz za pobedu.

Na kraju, meč je konačno, ali i na žalost mnogih, završen posle četvrtog produžetka. Real preko Hezonje napravio dva poseda viška, Larkin više nije imao snage i na kraju je bilo 130:126.

Dženan Musa je ubacio 40 poena kod reala, dok je Hezonja dodao 31, Kampaco 25 poena i 11 asistencija. Kod Efesa Larkin 32, Tompson 21.

Real je ostao na samo 2 poraza, dok Efes ima skor 7-12.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE