Navijači Zvezde odabrali igrača godine!

Crvena zvezda je u prošloj godini osvojila titulu, koja joj je donela plasman u Ligu šampiona, a za najboljeg igrača u 2023. godini navijači su izabrali Mirka Ivanića.

Tridesetogodišnji vezista dobio je najveće poverenje simpatizera crveno-belih koji su glasali putem klupske aplikacije. On je u 2023. godini postigao devet pogodaka i upisao sedam asistencija, bio je okosnica srpskog šampiona, a koliko je bio značajan videlo se u finišu godine kada ga zbog povrede nije bilo u timu.

Za devet glasova je pobedio Osmana Bukarija koji je imao 466 glasova. Brzonogi krilni fudbaler je 14 puta zatresao mrežu rivala i upisao 10 asistencija u prošloj kalendarskoj godini.

Na trećem mestu je kapiten Zvezde – Aleksandar Dragović, sa 297 glasova. Iza iskusnog defanzivca se našao Aleksandar Katai sa 209 glasova. Zvezdin Magiko je postigao 11 golova i dva puta bio asistent.

Peto mesto je po izboru zvezdaške publike pripalo Geloru Kangi sa 154 glasa, alucidni vezista imao je učinak od 10 pogotka i 13 asistencija.

Ivanić je na Marakani od februara 2029. i za to vreme odigrao je 209 utakmica, postigao 64 gola i za još 52 asistirao saigračima. Osvojio je pet titula i četiri Kupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE