Nedović oduševljen Delijama: Nisam video ovako nešto

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu u 19. kolu Evrolige protiv Partizana. Najviše poena kao što to često bude u duelima protiv crno-belih, postigao je Nemanja Nedović.

On je nakon meča izneo utiske.

– Jako bitna pobeda na planu samopouzdanja. Ušli smo u utakmicu kako treba i stekli osetnu prednost, koju smo održavali do kraja. Igrali smo jako pametno, koristili pametno faulove, tako da sasvim zaslužena pobeda, rekao je Nedović za “Sport klub” i dodao:

– Timski smo igrali, niko se nije izdvojio. Fredi je odigrao sjajnu utakmicu, najbolju otkako je došao. Pomogao nam je puno u odbrani i napadu, tako da mislim da su svi odradili ono što je bilo do njih i jako smo srećni što smo uspeli da pobedimo pred ovakvim navijačima u ovakvoj atmosferi. Nisam doživeo ovako nešto. Bilo je sjajno i srećan sam zbog svih koji su bili u hali.

Prokomentarisao je Nedović i činjenicu da su crveno-beli za razliku od prva dva derbija dosta bolje branili situacije na nisko, postu.

– Pa dobro, ima nas osim Jaga (smeh). Veliki smo i pametno čitamo, izbegavamo mismeč kad god je moguće. Sa preuzimanjem i triple svičom. Odlično smo odradili taj posao danas u defanzivi. Oni su u par navrata pronalazili rešenja, ali u većem delu meča je to veoma dobro izgledalo.

Nema Zvezda puno vremena za odmor jer ih već prekosutra očekuje važan duel u ABA ligi.

– Već prekosutra igramo sa Cedevita Olimpijom, a znamo svi koliko je nama ABA liga bitna. Malo ćemo da proslavimo i već se okrećemo novim obavezama, zaključio je Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Siner se povukao sa turnira u Rimu!

Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu.  Ovo je potvrdio sam teniser, objavom na društvenim mrežama. -...

POVEZANE OBJAVE