STIŽE NOVOGODIŠNJI PAKETIĆ: Preuzmi 4.000 DINARA VEĆ SADA!

Meridian poklanja fantastičan bonus dobrodošlice za početak 2024. godine. Registruj se i preuzmi 4.000 DINARA.

Da li ste već dobili novogodišnji paketić? Ukoliko jeste, od viška glava ne boli, a ako još uvek niste, stiže sjajan poklon za vas! Meridianje pripremio fantastično iznenađenje za novajlije!

Potrebno je samo da se registrujetei možete osvojiti spektakularan BONUS DOBRODOŠLICE! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARAkoje možete iskoristiti na slot igre i sportske tikete.

Isprobajte svoje umeće u svim igrama iz kategorije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs.

Poklonike sportskog klađenja danas očekuje pregršt utakmica. U okviru italijanske Serie A, Bolonja će nastaviti poteru ka mestima koja naredne sezone vode u Ligu Šampiona u duelu sa Đenovom.

Ni ljubitelji najbolje evropske košarke neće ostati kratkih rukava. Danas se sastaju dva poslednja osvajača Evrolige. Da li će Real Madrid opravdati ulogu favorita protiv Anadolu Efesa saznaćemo kasno večeras.

Neka se i ovi mečevi nađu na vašem BESPLATNOM NOVOGODIŠNJEM TIKETU!

Da stvar bude bolja, zahuktala se potera za EPIC JACKPOT-om u Meridianu! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije slotovi na sajtu meridianbet.rs! Džekpotpuca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj iskreno o svom statusu u Partizanu: Vruć krompir je u rukama Ivice Kralja, uvek je pričao da imam podršku

Jedan od glavnih vesti u svetu sporta u Srbiji u toku ponedeljka je najavljena smena Igora Duljaja sa mesta...

POVEZANE OBJAVE