Posao logičan za sve strane: Napadač Vatrenih pojačava redove hit ekipe Serije A!

Povremeni hrvatski reprezentativac Petar Musa mogao bi nastaviti karijeru u ovosezonskoj hit ekipi Serije A, Bolonji, javlja Nicolo Schira.

Italijanski novinar je pre nekoliko dana objavio kako su za Musu zainteresovana dva kluba iz Serije A, a nedavno je dodao kako je jedan od navedenih klubova petoplasirana Bolonja.

Musa u 12 prvenstvenih nastupa ove sezone ima četiri gola i dve asistencije, ali je u prosjeku odigrao svega 43 minute po susretu te će se nadati većoj minutaži u nastavku sezone.

Benfika na poziciji ‘devetke’ ima Artura Kabrala, Kaspera Tengstedta i nedavno je dovela Brazilca Markosa Leonarda, pa je Musa sreću odlučio potražiti u drugom klubu, naročito jer želi osigurati svoje mesto na popisu selektora Zlatka Dalića za nadolazeći EURO.

Hrvatski centarfor ugovor s lisabonskim klubom ima do leta 2027. godine, a prema Transfermarktu njegova vrednost se procenjuje na 8 miliona evra.

Nije još poznato želi li italijanski klub Musu dovesti na pozajmicu ili otkupiti njegov ugovor, ali ovaj transfer se svakako čini logičnim za sve strane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE