OPROŠTAJ OD ITALIJE: Brzonogi Hrvat odigrao zadnje minute u Seriji A, vraća se u omiljeni klub!

Fudbaleri Fiorentine izgubili su u gostima kod Sasuola. Ekipa Alesija Dionisija slavila je sa 1:0 pa je nakon 19. kola Serije A se popela na 14. mesto.

Veliki je ovo kiks ‘Viole’, jer je ekipa Vinćenca Italijana četvrta u italijanskom prvenstvu i bori se za pozicije koje vode u Ligu šampiona.

A slaboj predstavi svoj doprinos dao je i Josip Brekalo (25). Brzonogi Hrvat dvoboj je odigrao na mestu levog krila pruživši neubedljiv nastup pa se na neslavan način oprostio od Fiorentininog dresa.

Odigrao je 74 minuta prije nego ga je Italijano zamenio Parizijem i bili su to poslednji minuti koje je odigrao za slavni klub iz Firence. Uzrok lošem nastupu mogao bi biti što je mislima već bio u novom klubu.

Trener Dinamo Zagreba Sergej Jakirović potvrdio je da su pregovori oko Brekala u završnoj fazi, te da je vrlo optimističan oko njegovog dolaska, i da bi sve trebalo uskoro biti zvanično.

Apeninski mediji slažu se da se Brekalo vraća u njemu omiljeni Dinamo i naglašavaju da bi sve trebalo biti gotovo kroz koji dan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Vojvodine izneo utiske nakon važne pobede nad Partizanom

Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Partizanom u gostima. Tako su opstali u borbi za...

POVEZANE OBJAVE