RADNO U FIRENCI: Sa trojicom se pregovara oko dolaska, jedan blizu odlaska u Napoli

U Fiorentini žele da u januaru dovedu pojačanja kako bi do kraja pokušali da zadrže 4. mesto u Seriji A i da obezbede plasman u Ligu šampiona.

Ambiciozno su u Firenci pristupili poslu i čak se u ovom trenutku radi na dolascima trojice igrača.

Od ranije je poznato da žele Sirila Ngongea iz Verone, koji je odbio Aston Vilu i želi samo u Firencu. Transfer bi trebao da bude vredan 12 miliona evra.

Takođe, žele još jednog krilnog igrača i prvi pik je Španac Brajan Hil iz Totenhema. On nikako da se uklopi u Londonu, a prošle sezone je bio na pozajmici u Sevilji gde je pružao odlične partije i sa tim klubom je osvojio Ligu Evrope.

Treći na listi igrača za dolazak je Mojze Kin iz Juventusa. On nema mesto više u Torinu i Monca je pored Fiorentine zainteresovana za dovođenje bivšeg napadača Evertona i PSŽ-a.

Što se tiče odlazaka, Josip Brekalo je već praktično bivši i ide u Dinamo Zagreb, dok je drugi blizu odlaska sa Artemio Frankija Antonin Barak, za kojeg je ozbiljno zagrizao Napoli. Šampion Italije je potpuno posrnuo rezultatski i pokušavaju pojačanjima da spau što se spasti može.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedović pred Megu: ” Očekuje nas jako težak posao”

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige. Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović. -Mega nas...

POVEZANE OBJAVE