Zvezda nemoćna protiv Asvela u gostima!

U okviru 20. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Asvela rezultatom 100:91.

Sjajno su crveno-beli ušli u meč, Nedović se razigrao, napravila je Zvezda brzo razliku i povela sa 10:4. Sa druge strane, uzvratio je i Asvel, Paris Li je pogodio trojku. Jago je u nastavku sjajno igrao, ali jedna odluka Javora je ostavila u neverici košarkaše Crvene zvezde.

Posle poena Nedovića dosudio faul u napadu, iako je kontakt usledio tek nakon što je Zvezdin bek šutirao. Na kraju prve deonice rezultat je bio 25:25.

U drugoj deonici, potpuno izjednačena igra. Igrao se poen za poenom, Jago je održavao Zvezdu u igri, a Asvel je vodio na poluvremenu rezultatom 48:45.

Asvel je otvorio meč poenima sa linije slpbodnih bacanja, a sa druge strane Gedtraitis se sjajno snalazi i zakucava. Zvezda je napravila seriju od 5:0, pogodio je Nedović i vratio Zvezdi prednost, ali usledio je snažan odgvor. Najpre je Li pogodio iz daljine, a potom i Lajti za izjednačenje najveće prednosti Asvela do sada.

Usledila je prava rezultatska klasckalica, tri puta je Zvezda u ovoj deonici stizala do prednosti, ali se Asvel svaki put vratio, a na kraju treće deonice rezultat je bio 70:67. Dobila je klupa Zvezde tehničku, Asvel je uspeo da se odvoji, na čak osam poena razlike. Nedović je uspeo da smanji, međutim sa druge strane Li pogađa novu trojku, nisu mogli crveno-beli da preokrenu meč i rezultat na kraju je bio 100:91.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE