Čeka se Zvezda: Stigla najozbiljnija ponuda za Jovana Mijatovića

Nedavno je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić istakao da deca crveno-belih, Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović nisu na prodaju, odnosno da su oni poslednji na listi potencijalnih odlazaka.

Uz napomenu da je prelazni rok živa stvar i da sve može da se promeni u dan… Nekako deluje da se ova konstatacija najviše odnosi na mladog napadača i otkrovenje jesenje polusezone Jovana Mijatovića.

Najviše se pričalo o Fajnordu i Zenitu, mestimično se pominjao i Juventus, ali je najbolja ponuda posle božićnih praznika za Zvezdinog Bekama stigla iz Francuske, lige gde baš Srbi ne uspevaju. Prema saznanjima Mozzart Sporta u toku jučerašnjeg dana na mejl crveno-belih stigla je zvanična ponuda Monpeljea u u iznosu od 6.000.000 evra i procente od naredne prodaje (nezvanično 10 posto).

Francuzi su oročili ponudu i čekaju da se Crvena zvezda izjasni u narednih desetak dana… Za sada u Ljutice Bogdana tvrde pazar, odnosno ne žele da na prvu prihvate ponudu iz Lige 1. I to iz dva razloga: nadaju se da će novac da namaknu transferima igrača koje Vladan Milojević nije naveo kao neophodne u šampionskoj trci sa Partizanom.

I povrh svega veruju da Monpelje ima finansijski kapacitet da za strelca osam jesenjih golova ponudi barem dva miliona evra. Ostaje da vidimo kakav će biti rasplet kada je u pitanju budućnost mladog fudbalera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE