Ivica Kralj otkrio hoće li Partizan prodati Saldanju

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone. Crno-beli su trenutno lideri Superlige Srbije i imaju bod prednosti u odnosu na svog najvećeg rivala.

Novinarima se obratio sportski direktor crno-belih Ivica Kralj.

-Posla uvek ima. Mislim da neće biti nekih preteranih aktivnosti. Letos smo doveli 11 pojačanja. Sada će biti dopunske selekcije, jednog ili dvojice igrača. Neće biti puno dolazaka. Znate kako, mi smo napravili analizu prethodnog dela, prethodnih šest  meseci. Trener je izneo svoj stav gde bi trebalo da se pojačamo, bočno i krilni napadač. Letos smo napravili ozbiljan prelazni rok i sada bi bilo preterano da dovedemo više od jednog ili dvojice igrača, rekao je nekadašnji golman.

Sportski direktor ima želju da trenutni sastav ostane na okupu…

-Ponavljam, voleo bih da svi ostanu. Ima kontakata i interesovanja, ali naši ciljevi se znaju i bilo bi dobro a svi ostanu. Postoji mogućnost da neko ode, ali, mislim niko od ovih koji su došli pre šest meseci. Mi svakodnevno radimo, skautiramo, gledmao igrače i gledmao šta je nama prihvatljivo. Ima puno igrača koji su interesantni Partizanu, a koliko možemo sebi da priuštimo, to ćemo videti. Ali, kao što sam rekao, imamo kvalitetne igrače iz omladinske škole i to bi trebalo da bude baza za budućnost, rekao je Kralj. 

Kada je reč o najboljem napadaču Superlige Srbije Saldanji, Kralj je rekao.

-On je naš najbolji igrač i nije na prodaju, ali ako stigne neka ‘nepristojna ponuda’, kakvu sad nemamo, odluku o njoj bi doneo generalni direktorom koji se bavi finansijama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Incident na kraju meča u Istanbulu: Obradović terao igrače u svlačionicu, najvijači gađali loptom Dialoa! (VIDEO)

Na kraju meča u Istanbulu, u kojem je Fenerbahče savladao Monako, dogodio se incident između igrača Monaka i navijača...

POVEZANE OBJAVE