Milojević o pojačanjima, strancima i pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde počinju danas zimske pripreme, a pre odlaska na Kipar medijima se obratio novi-stari trener crveno-belih Vladan Milojević. 

On je novinarima rekao koliko igrača kreće put Kipra, a onda je oktrio kako se oseća povodom povratka u svoj klub.

 -Videćemo, mislim da će biti 27 igrača. imamo malo tih virusa. Videćemo da neki igrači ostanu malo kući. Verovatno je taj broj, nismo striktni. Svi igrači su dobro radili. U prelaznom periodu, koji nije veliki jer traje dve nedelje, su se osvežili i zdravi su. Nemamo ozbiljnije povređenih. Mića Ivanić “kuburi” i njega ćemo da poštedima. Ostali su super i na zavidnom su nivou. Motivisani su i to mi je jako dragoi.Uvek je lep osećaj. Moj život je vezan za Crvenu zvezdu, ovo je moja kuća. Svaki put kada odem, odem sa koferom koji je spreman da se vrati nazad. I prošli put sam rekao, drago mi je. Moja najveća satisfakcija životna je da Crvena zvezda može na mene da računa dok sam živ. Ako postoji potreba za mojim radom, ja sam spreman. Lepo je vratiti se. Takođe, ovo što je bilo je bilo, ovo je novi izazov. Ispred mene su novi. Nadam se da ću odgovoriti tim izazovima.

O pojačanjima Milojević je rekao….

– U ovom trenutku, imamo veliki “roster” koji je pravljen za Ligu šampiona. Nas očekuje i Kup, ali imaćemo veliki broj utakmica. Potrebno je da “rasčistimo” tim. Puno zavisi od igrača. Imamo vremena, zahuktao se prelazni rok. Ne mogu nešto egzaktno i precizno  da kažem. Zvezda je pokazala poslednjih šest meseci da pojedini igrači mogu da “eksplodiraju”. Dosta igrača ćemo povesti. Insistirao sam da povedemo dosta mladih igrača, da treniraju, da ja imam uvid u sve. Videćemo da dosta igrača priključimo prvom timu, jasan je trener Zvezde.

Trener Zvezde upitan je i o statusu stranaca u timu crveno-belih. 

– Ja računam na sve igrače. Ko god je u rosteru, ko god je u timu on ima svoj kvalitet, dosta toga zavisi od njihovih igara. Oni (stranci) moraju da shvate da je ovde takvo podneblje da nema mnogo vremena za privikavanje. Sigurno se neko snađe malo bolje, neko ne. Ja uvek imam strpljenja, oni sigurno imaju kvalitet, ostaje da me uvere u to. Za to služe pripreme. Biće to dobro, istakao je Milojević.  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE