Milojevićev sin ponovo na Banovom brdu

Kako je saopštio klub sa Banovog brda, Nemanja Milojević novi je fudbaler Čukaričkog.

“Brđani” su dobili prvo pojačanje u zimskoj prelaznom roku, a ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je sin Vladana Milojeivća, trenera Crvene zvezde.

Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios.

Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić… Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem, rekao je po potpisivanju ugovora sa Milojevićem.

Ofanzivni vezista je napomenuo i da je imao razgovor sa novim šefom struke Čukaričkog.

– Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

-Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

– Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući, zaključio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE