Nedović ne krije razočarenje nakon Asvela: Očajan poraz

Mnogi su u mislima već štiklirali pobedu protiv Asvela, ali je francuski tim imao drugačije planove, pa je Zvezdi naneo jedan od najbolnijih poraza u sezoni.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je odigrao napadački izvanrednu utakmicu, brojao do 26 i ostavio poslednji atom snage na parketu. Ali, posle utakmice umesto u hotel zajedno sa saigračima, ostao je poslednji u dvorani. Sa terena je morao pravac na doping kontrolu, gde je proveo skoro više od sat vremena. Na kraju je pred novinare stao tek u 23.45.

Šta da kažem… Očajan poraz, razočaran sam kao i cela ekipa, rekao je Nedović na početku razgovora za Meridian sport i dodao:

Nismo se odlepili u prvom poluvremenu, kada smo imali priliku, ušli smo lepo u utakmicu, a onda dozvolili Asvelu da se razigra. Sudijskim greškama, našim greškama… Svejedno smo dozvolili protivniku da se razigra. Ne znam ni sam zašto se desio pad u igri. Koncetracija, ničije lopte su sve bile njihove. Stvarno mnogo stvari za analizu.

Utakmica protiv Asvela se nije smela izgubiti, smatra Nedović.

– Teško mi pada poraz zato što ova ekipa nema šta da traži protiv nas, barem tako mislim. Razočaran sam. Došli smo ovde po pobedu, koja bi nam mnogo značila na rezultatskom nivou, a odigrali smo kako smo odigrali.

Indivudalni konto nije nešto o čemu razmišlja.

– Ne obraćam pažnju kako ja odigram. Bitno mi je da ekipa dobro igra. I dobro smo igrali na početku i ne znam stvarno zašto nismo nastavili tim putem.

Ritam je takav da nema mnogo nauke – zaboraviti što pre duel u Francuskoj i okrenuti se narednom izazovu. Zvezda danas leti u Milano, a utakmice sa Olimpijom je na programu već u četvrtak.

Ključno je da ne poletiš kada dobro i ne padaš kada je loše. Uvek ponavljam da je važna sredina. Tako moramo da pristupimo utakmici sa Milanom. Nadam se da će svi biti spremni, zaključio je Nemanja Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAĐ JE SAMO PRIVREMENO REŠENJE: Dva kandidata za novog trenera Partizana!

Nakon što su zauzeli prvo mesto pred zimsku pauzu pobedom u Večitom derbiju, za fudbalere Partizana je sve krenulo...

POVEZANE OBJAVE