Terzić jasan: Ako se desi da ne uzmemo šampionsku titulu, ja odlazim iz kluba

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su zimske pripreme, a pre odlaska na Kipar medijima se obratio i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić. 

Na samom početu Terzić je rekao.

Kao što dobar običaj i tradicija nalažu želim da vam se obratim na početku priprema i poželim srećnu Novu godinu vama i vašim porodicama, kao i puno zdravlja, to je najvažnije… zatim vam želim puno uspeha u svemu što vas čini srećnim, a nadam se da je Crvena zvezda visoko kotirana na toj listi i da ćete se tako ponašati narednih par meseci, da bismo se radovali u maju mesecu, rekao je na početku obraćanja Terzić.

Prvi čovek Zvezde je dodao da će napustiti klub ako njegov tim ne bude prvak Srbije.

-Novi-stari šef stručnog štaba je Vladan Milojević sa kojim su mnogi od vas već radili, a oni koji nisu treba da budu spremni za zahteve na najvišem nivou, da ćete imati teške i naporne pripreme, ali to je normalno s obzirom kakav nas težak period očekuje do kraja maja meseca i završetka šampionske trke. Da ne pominjem da dres koji nosite vas obavezuje prema armiji navijača koji će biti razočari sa svim što nije šampionska titula. Ja sam rekao još pre medijima ako se desi da ne uzmemo šampionsku titulu ja odlazim iz kluba, a verovatno i svi ljudi oko mene, tako da vidite šta ćet ei kako ćete ne budete li šampioni

On je novinarima izneo šta je cilj kluba u drugom deu sezone.

 -Ono što sam rekao igračima, to ću ponoviti. Zvezdini zahtevi su najviši, ciljevi se znaju, to su šampionska titula i dupla kruna. Igračima sam rekao da zavrnu rukave i slučaju starog-novog trenera. Ko nije spreman da živi i radi pod pritiskom taj nije za Crvenu zvezdu. I kada dovodimo igrača, razmišljamo da li može da živi i radi pod pritiskom. Istorija je pokazala da je bilo fantastičnih igrača, ali nisu mogli da izdrže pritisak Zvezde. Zato igra 11 igrača koji mogu da iznesu dres Zvezde.

Prokomentarisao je generalni direktor i status Milana Borjana.

– Nisam. Ali, u ovom trenutku ga Vladan Milojević nije pominjao. Imamo golmana Glazera koji je bio možda i najbolji igrač. Doveli smo i Balšu Popovića, koji je bio najbolji golman druge lige. Imamo golmane za budućnost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE