UŽIVAŠ U ZIMSKOJ AVANTURI? Postani pobednik i osvoji skijanje u Francuskoj!

Meridian je pripremio poslasticu za ljubitelje snega – pridruži se promociji Beg u Alpe i osvoji skijanje u Francuskoj za dve osobe!

Ono o čemu ste oduvek maštali Meridian pretvara u stvarnost. Ne propustite priliku, postanije deo promocije BEG U ALPE i osvojite SKIJANJE U FRANCUSKOJ ZA DVE OSOBE.

Nema više razloga za čekanje, spremite svoju ski opremu i uz malo sreće možda baš vi otputujete na Alpe!

Potrebno je samo da se zabavljate uz sportske tikete i slot igre, kao i do sada. Pobednik ove akcije osvaja SKIJANJE U FRANCUSKOJ ZA DVE OSOBE.

Svaka nedelja tokom trajanja akcije je posebna faza koja vam donosi priliku za napredak na rang-listi.

Deponujte 1.000 ili više dinara i izvrtite ih 45 puta na slot, sportskoj ponudi ili kombinovano. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da novac izvrtite u nedelji u kojoj ste ga deponovali.

U zavisnosti od visine prvog uplaćenog nedeljnog depozita možete osvojiti manji ili veći broj bodova.

Pomoću ekskluzivnih ponuda osvajate dodatne poene koji će poboljšati vaš plasman na rang-listi. Lucky Day Bonus će određenim igračima nasumično doneti ekstra bodove.

Uživaj u zimskoj idili i zahvaljujući Meridianu poseti francuske Alpe!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Budućnost bez većih problema u polufinalu

Posle ubedljive pobede u Podgorici, košarkaši Budućnosti su poprilično lako savladali Zadar kao gosti Na taj način Podgoričani su...

POVEZANE OBJAVE