Voša zvanično predstavila novog trenera!

Vojvodina je danas zvanično predstavila Božidara Bandovića kao novog trenera prve ekipe, potvrđeno je na sajtu kluba.

Na današnjoj konferenciji za medije, pored novog trenera, prisutnima su se obratili i član UO Vojvodine Ljubomir Apro i sportski direktor Marko Jovanović, koji je i prvi predstavio Božidara Bandovića.

– Pre nego što predstavim novog trenera, želeo bih da se još jednom javno zahvalim Ranku Popoviću kome želimo sve najbolje. Sada je trenutak da predstavim našeg novog trenera Božidara Bandovića. Jako sam srećan što je ovde i što je pristao da nastavi ovo što smo započeli. Pratim odavno njegov rad, dok je radio u Olimpijakosu, gde je sa uspehom radio pet godina, što je dokaz da se radi o vrhunskom treneru. Ono što je takođe doprinelo jeste jer je jednom nasledio Ranka Popovića u Buriramu i osvojio je tada dve titule. Ja mu želim da i ovde uspešno nasledi Ranka i da ponovi te uspehe. Želim mu sreću u daljem radu, počeo je Marko Jovanović.

Član UO Vojvodine Ljubomir Apro poručio je da je Bandović trener u skadu sa renomeom i veličinom kluba.

– Božidar Bandović je došao u Vojvodinu, najstariji građanski klub, pored Zvezde i Partizana i najtrofejniji. Očekivanja su uvek velika, a mi očekujemo od novog stručnog štaba da ispuni ambicije Vojvodine. Želim da istaknem da je predlog sportskog direktora jednoglasno usvojen, a razlog je bio pre svega njegova uspešna karijera. On je trofejni trener, dva puta je bio trener godine u zemljama gde je radio. Mi očekujemo da nastavi putem koji je poveo Ranko Popović i da Vojvodinu. Ove godine nam je cilj treće mesto u prvenstvu, borba za trofej u Kupu Srbije i plasman u Evropu, koje nam i pripada kao najstarijem građanskom klubu, rekao je Ljubomir Apro.

Božidar Bandović, koji se zahvalio na ukazanom poverenju.

– Želim da se zahvalim predsedniku, Upravnom odboru i direktoru Marku na ukazanom poverenju. Moja velika želja bila je da dođem u ovako veliki klub, jer je ovo veliki izazov za mene. Ja ću sa svojim stručnim štabom učiniti sve da vratimo Vojvodinu tamo gde pripada. U fudbalu uvek moraš da se dokazuješ, veliki je pritisak, ali nemam problem sa tim, jer imam veliko iskustvo. Želimo da učinimo Vojvodinu jakom i stabilnom na svim poljima. Što se tiče ciljeva, ja nikada ne bežim od onih najvećih. U dogovoru sa klubom, upravom, navijačima, želim da idemo svi zajedno u jednom smeru. Da imamo tu želju na terenu, koju će verujem prepoznati i naši navijači. Stručni štab ostaje isti, osim što je sa mnom došao Srđan Stojčevski, posvećeni radnik koji voli svoj posao i za koji je edukovan, kao i ostali koji su radili sa Rankom. Poslednjih nekoliko dana mnogo sam pričao sa svima i veoma sam zadovoljan. Sada je red da radimo, očekuje nas četiri nedelje priprema gde ćemo sigurno pokušati da taktički unapredimo komunikaciju između igrača i da izgradimo neke principe i normalno da pokušamo da fizičku spremu podignemo na što veći nivo. Za to je potrebno vreme i nadam se da ćemo radom imati sve lepšu igru i rezultate da bismo ostali što duže. Zahvaljujem se svima, sada krećemo sa radom, uz upornost, disciplinu i volju dok ne ostvarimo ono što klub zaslužuje, istakao je Bandović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE