Obradović o Makabiju i povratku Avramovića: Svaka utakmica malo finale

Košarkaši Partizana u petak dočekuju Makabi u okviru 21. kola Evrolige i imaju priliku da dođu do pobede posle dva vezana poraza od Crvene zvezde i Fenerbahčea.

Makabi je slavio ubedljivo u prvom meču, jedinom koji su igrali u Tel Avivu ove sezone. Imaju na tabeli dve pobede više od crno-belih, a u sredu su ubedljivo savladali Virtus u Beogradu.

Trener Partizana Željko Obradović se upravo osvrnuo na taj meč.

Gledali smo ih kako su dominirali protiv Virtusa, odigrali su izvanredno, a vidim po komentarima igrača da su pozitvno reagovali posle poraza od Fenerbahčea. Makabi može da igra sa dva visoka ili sa četiri niska košarkaša, imaju pojedince sposobne da rešavaju situacije ‘jedan na jedan’ i kvalitetni su prilikom ofanzivnog skoka, što ih krasi godinama. Ima još 14 kola do kraja, svaka utakmica za nas je kao malo finale.

On je upitan i kada bi trebao da se u tim vrati Aleksa Avramović.

Mislim da će od sledećeg treninga i Avramović da bude u stanju da krene da radi pet na pet, ali to je tek početak. Videćemo kako će se osećati i u kakvom će stanju biti, zaključio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE