POVRATAK PARTIZANOVOG DETETA: Duljaj dobio pojačanje u stručnom štabu

Partizan je jesen okončao na prvom mestu na tabeli Superlige, i u nastavku ga očekuje velika borba sa Crvenom zvezdom za titulu šampiona Srbije.

Još uvek u Humskoj nisu počeli sa prelaznim rokom igrača, ali jesu dobili pojačanje u stručnom štabu.

Naime, novi član stručne ekipe Igora Duljaja je Marko Jovanović, nekadašnji igrač crno-belih koji je ponikao u klubu i igrao u dva mandata za tim iz Humske.

Kako prenosi Telegraf, Jovanović je raskinuo ugovor sa Železničarom iz Pančeva, za koji je nastupao u prvom delu sezone. Odlučio je da ne nastavi karijeru kao igrač, već da se posveti trenerskom poslu.

Pored Partizana i Železničar, Jovanović je u karijeri još nastupao za ekipe Visle iz Krakova, Voždovca (takođe u dva navrata), izraleske Bnej Jehude iz Tel Aviva, grčke Larise, Borca iz Banjaluke.

Sa Partizanom je osvojio 4 titule šampiona Srbije kao i 4 Kupa Srbije. Sa Borcem iz Banjaluke je osvojio titulu u Bosni i Hercegovini, dok je u Izraelu ovojio kup te zemlje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE