Uzalud odlični Jović, Real nakon produžetka bolji u duelu bivših plejmejkera Zvezde, neverovatni dabl-dabl Tavaresa!

Večeras su odigrane četiri utakmice 21. kola Evrolige, a pobede su slavili Crvena zvezda, Fenerbahče, Panatinaikos i Real Madrid.

Bilo je ovo veče produžetaka. Nakon Fenera, i madridski Real je u španskom okršaju tek nakon dodatnih pet minuta u svom Vizink centru savladao Valensiju sa 96-86.

Imali su gosti dvocifrenu prednost tokom prve i druge četvrtine, ali nisu uspeli da je sačuvaju, pa je nakon potpuno neizvesnog drugog pouvremena – tokom kog su se ekipe smenjivale u vođstvu – pobednika odlučio produžetak. Tamo je ipak šampion Evrope bio daleko bolji i čak utakmicu završio dvocifrenom razlikom, prvom koju je ostvario na ovom meču.

Najefikasniji bio je prošlosezonski plej Crvene zvezde Fakundo kampaco sa 19 poena, a učinku je pridodao i 7 asistencija i 3 skoka. Vater Tavares je zabeležio fascinantni dabl-dabl učinak od 18 poena i 19 skokova!

U redovima poraženog tima odličan je bio još jedan bivši plejmejker Crvene zvezde – srpski reprezentativac Stefan Jović, koji je zabeležio 11 poena, uz po 4 skoka i završnih dodavanja.

Najefikasniji u redovima gostiju bio je Brendon Dejvis sa 19 poena, dok je Kris Džons sakupio 17, uz 6 asistencija i 3 uhvaćene lopte.

U narednom kolu Real gostuje Monaku, a Valensija dočekuje Olimpiju iz Milana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE