EP: Srbija tragično ispala na peterce od Mađarske

Vaterpolisti Srbije ispali su u 1/4 finalu od Mađarske pošto su poraženi od Mađarske na peterce. Posle regularnog dela je bilo 10:10.

Od starta, meč je bio izjednačen. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali to vođstvo nije iznosilo više od jednog gola razlike.

Na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom, u poslednju četvrtinu takođe.

Dugo se igralo u finišu bez golova. Ekipama je bilo teško čak i da šutnu na gol. Sudije su pustile grublju igru i nisu pribegavali isključenjima.

Ipak, na 2 minuta pre kraja Srbija je došla do igrača više i posle tajm auta Stevanovića, Vico iz neposredne blizine donosi 10:9. Ipak, već u sledećem napadu Mađari su postigli gol u poslednjim skundama napada koji je Srbija dobro branila.

Srbija je ponovo imala priliku sa igračem više na minut pre kraja da dođe do vođstva, ali Mandić je jako loše šutirao i Mađarska je imala napad za pobedu. Imali su Mađari dve prilike, ali nisu uspeli i otišlo se u penal seriju.

U drugoj seriji, desilo se nešto nesvakidašnje, a to je da je Raduloviću ispala lopta i Mađari su tu došli do prednosti, koju su nažalost i sačuvali i došli do polufinala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos: Srećni smo što se vraćamo utakmicama

Košarkaše Crvene zvezde očekuje susret protiv Mege, a trener Janis Sferopulos je izneo očekivanja pred ovaj meč. Zvezda je u...

POVEZANE OBJAVE