JOŠ JEDAN UDARAC ZA ZVEZDU: Posle Topića, i Nedović duže van terena!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su savladali Armani u 21. kolu Evrolige.

Crveno-beli su trijumfom ostlai u igri za plej-in Evrolige.

Međutim, na tom duelu povredio se Nemanja Nedović. Klub se o tome oglasio:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa.Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren. Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost. KK Crvena zvezda će u nedelju u Beogradskoj Areni ugostiti Borac, a narednog četvrtka u Beograd stiže Baskonija. KK Crvena zvezda Meridianbet, naveli su u saopštenju.

Zvezda protiv Borca igra u nedelju od 19:30 ABA ligu a potom u četvrtak od 19 sati dočekuje Baskonju. Pored Nedovića već je van terena na duži period i Nikola Topić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović potvrdio: Željko ostaje u Partizanu!

Na konferenciji za medije u "Kraun plazi" potvrđeno je predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je istakao da Željko...

POVEZANE OBJAVE