Mijailović potpuno otvoreno govorio o ulasku Dubaija u ABA ligu

Čini se da je tim iz Dubaija sve bliži ulasku u Evroligu, nakon što je otkriveno da se sa tim slažu klubovi sa stalnom licencom.

Zanimljivo da u tom slučaju verovatno neće biti moguće da deo evropske elite i dalje budu i Crvena zvezda i Partizan. Tu se pomalo dolazi do apsurda, jer je ranije bilo najava da bi tim iz Dubaija trebalo da postane deo ABA lige, kako bi zaigrao i u najjačem takmičenju.

Delovalo je da je to veoma blizu, pošto je juniorski tim kluba već nastupio ove sezone u juniorskoj ABA ligi, ali se predsednik Partizana Ostoja Mijailović sa tim ne slaže. On je o tome govorio veoma otvoreno u izjavi koju je dao Sportalu.

Mi već imamo jako komplikovanu situaciju koja je poznata svima. Jedan klub godinama pravi problem iako je glasao za preoblikovanje matičnog društva. Samim tim liga apsolutno nije uređena i posluje otežano. Ulazak nove ekipe u ABA ligu bi dodatno zakomplikovao već komplikovanu situaciju u ABA ligi. Dakle, dok se u ABA ligi ne reši pravni problem, Partizan je protiv ulaska Dubaija u ligu. Ako se u dogledno vreme reši problem oko pomenute preregistracije, treba da zaseda skupština ABA lige i tada možemo da pričamo o ulasku novih članova. Do tada nije moguće razgovarati na tu temu, nedvosmislen je bio prvi čovek Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE