Vaterpolisti razočarani: Najlošiji kada bio najpotrebnije

Vaterpolisti Srbije nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Evropskog prvenstva pošto su posle peteraca ispali od Mađarske.

Posle meča selektor Uroš Stevanović je čestitao rivalu na pobedi.

– Bolje su ušli u meč, imali veću želju, agresivnost, plivanje. Nismo im parirali, na kvalitet smo se držali, preokrenuli ali su se vratili. Mogli smo i jedni i drugi da pre peteraca rešimo susret. Nije svežina odlučila, ne mogu da budu svežiji Mađari od nas. Da smo bili kao protiv Francuske delovali bi mnogo bolje. Imam utisak da smo bili u prevelikom grču, jednostavno nismo dali maksimum. Ostale su dve utakmice, za nas obe jako važne da odigramo na maksimalan način. Treba da iskoristimo sve za ono što nas čeka, svetsko prvenstvo i osvajanje olimpijske vize a to je najvažniji cilj, rekao je Stevanović.

Golman Branislav Mitrović nije krio razočarenje posle poraza.

– Moram da priznam jedan od težih poraza u karijeri. Moramo da pogledamo snimak. Čini mi se da smo se izduvali, da smo bili najlošiji kada je bilo najpotrebnije i u odbrani u nekim segmentima i kontroli napada. Semafor uvek kaže istinu, čestitam Mađarima na pobedi ali ovaj tim nije bolji od nas. Treba da izvučemo pouke, šta da popravimo za dalji rad. Nisu nijanse odlučile. Polazim od sebe, morali smo mnogo bolje i da utakmicu ranije privedemo kraju, rekao je Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE