Čelsi upisao nova tri boda, junak meča Đorđe Petrović (VIDEO)

U 21. kolu Premijer lige, fudbaleri Čelsija su savladali ekipu Fulama rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao Kol Palmer iz penala u nadoknadi prvog poluvremena, heroj je bio naš golman Đorđe Petrović koji je imao četiri uspešne intervencije. . Čelsi je dominirao, ali nije tako lako dolazio do pravih prilika. Zapravo, Fulam je prvi ozbiljnije pripretio, u 28. minutu, kada je Petrović zaustavio pokušaj Harija Vilsona.

Fulam je u nastavku bio sve opasniji, a u 73. minutu gosti su bili najbliži izjednačenju. Pereira je sa desnog boka poslao povratni pas, Himenez je ostao sam i gađao suprotan ugao, ali je Petrović odlično intervenisao.

Isti akteri bili su u glavnim ulogama i nekoliko minuta kasnije, opet je Srbin bio uspešniji od Meksikanca i zaslužio epitet heroja utakmice.

Fulam je bio sve opasniji, a u 73. minutu gosti su bili najbliži izjednačenju. Pereira je sa desnog boka poslao povratni pas, Himenez je ostao sam i gađao suprotan ugao, ali je Petrović odlično intervenisao. Isti akteri bili su u glavnim ulogama i nekoliko minuta kasnije, opet je Srbin bio uspešniji od Meksikanca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE