Ražnatović otkrio da se iz NBA lige raspitivali za još jednog srpskog reprezentativca!

Mega je u psolednjih već više od deset godina izrasla u najvećeg rasadnika talenata u Evropi, a posebno se pozicionirala kao najbolja prelazna stanica do NBA lige.

Mnogi iz ovog kluba su se otisnuli u najjaču ligu sveta, a Nikola Jokić dogurao do najboljeg košarkaša sveta.

Ove sezone Mega ima čak i najmlađu ekipu u istoriji, ali rezultati ne izostaju. U Čačku su nedavno savladali borac, a tom prilikom je Miško Ražnatović, prvi čovek kluba, govorio za “Kablarnet”. Između osalih tema, bilo reči i o Aleksi Avramoviću, koji je afirmaciju stekao u Borcu i sa kojim je Ražnatović sarađivao, iako nikada nije igrao u Megi.

U međuvremenu je Aleksa izrastao u jednog od najboljih košarkaša Partizana i srpske reprezentacije, ali se nije znalo da su ga zapazili svojevremeno i NBA klubovi.

Sećam se dana kada je prešao u Radnički jer je u tom trenutku to bilo jako bitno za mene. Bio je izuzetan momak. Aleksa Avramović je najbolji igrač iz Čačka koga sam zastupao jer je mnogo uradio minule godine,dostigao je kvalitet, čak sam iz NBA dobio dosta pitanja o Aleksi. Ipak, suština je što je drag i simpatičan momak sa kojim imam odličnu komunikaciju. Iz KLS – a je teško otići u Italiju, sa njim sam to uspeo i stvarno sam se lepo osećao posle Aleksinog prelaska u Vareze. Nismo baš sanjali, ali ostvarilo se da osvoji srebro na Mundijalu, da u džep stavi najboljeg beka NBA lige… Video sam i doček posle SP u Čačku, niko nije imao takav doček, čak sam bio i ljubomoran na njega (smeh), zaslužio je to Aleksa, rekao je Ražnatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE