Sferopulos izneo očekivanja pred Borac

U okviru ABA lige, košarkapi Crvene zvezde će dočekati ekipu Borca. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra jako brzo, puno trči, sa dobrom hemijom u timu, i koja zna kako da igra zajedno kao tim. Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i koncentrisani da igramo dobru odbranu kako bismo zaustavili njihovu igru, a napadački ćemo morati da ‘čitamo’ njihovu odbranu i da ih napadamo na pravi način, rekao je Sferopulos, prenosi klub.

– Igraju dobro, to je dobar tim, sa dobrom hemijom. Imaju dobre strance, iskusne domaće igrače i igraće protiv nas bez pritiska. Jasno je da ćemo morati da nametnemo naš ritam, jer igraju brzo sa puno šuteva sa distance i prodora. Želimo nove bodove i novu pobedu u ABA ligi, rekao je Davidovac.

Zvezda će na ovom meču biti oslabljena pošto trener Sferopulos neće imati na raspolaganju Nemanju Nedovića, Nikolu Topića, ali vrlo verovatno ni Miloša Teodosića i Majka Tobija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE