Tijana Bošković donela odluku, najveći ugovor ikada!

Tursku sportsku javnost, koja je veoma privržena odbojci, protresla je mogućnost da Tijana Bošković direktno pređe iz Ezačibašija u Vakifbank, odnsno iz jednog u drugi najjači turski klub, uz Fenerbahče.

Ili makar Vakif nije krio da želi da to ostvari, a poznato je bilo i interesovanje italijanskog Skandićija. Verovatno bi Srpkinju želeli svi klubovi sveta, ali je pitanje ko uopšte želi da se upusti u trku za njenim angažovanjem.

Razlog za to mogao bi da bude i finansijske prirode, pošto bi novi Tijanin ugovor, prema navodima tamošnjeg Voleybolunsesi-ja mogao da iznosi 2.000.000 evra godišnje, što bi je učinilo ubedljivo najplaćenijom odbojkašicom sveta.

A taj iznos bi trebalo da dobije od Ezačibašija, tima u kom je provela i prethodnih gotovo deset godina, pošto je, prema ovim navodima, odlučila da nastavi svoj put u istom klubu, u kom po sadašnjem ugovoru zarađuje 1.400.000 evra na godišnjem nivou.

Tijana još uvek nema osvojenu ni Ligu šampiona ni prvenstvo Turske sa ovim timom, i pored velikih ulaganja. Mnogo uspešnija na timskom planu bila je sa reprezentacijom Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE