Kragujevački Radnički se pojačao iz regiona!

Kragujevački superligaš Radnički je ugovorio dvogodišnju saradnju sa hrvatskim internacionalcem Tomislavom Dadićem, koji bi trebao da pojača konkurenciju na deficitarnoj poziciji levog beka.

Rođeni Splićanin je prethodnih šest meseci nosio dres Širokog Brijega, a prethodno je godinu dana bio uzdanica još jednog člana Premijer lige BiH, HSK Posušje. 26-godišnji defanzivac je najveći deo karijere proveo u hrvatskom Dugopolju, gde je i započeo svoj seniorski staž. Igrao je i za Hrvace, drugi tim Osijeka i Solin.

– Ljudi iz Radničkog, a posebno trener Dudić, koji me dobro poznaje iz Premijer lige BiH, izrazili su želju da me dovedu u svoje redove. Nakon što sam dobio zeleno svetlo od strane mog sada već bivšeg kluba Širokog Brijega, dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Igranje u Mozzart Bet Superligi predstavljaće svakako značajno iskustvo i veliki izazov za mene. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari plasman u plej-of i dogura što dalje u Kupu Srbije, poručio je novi levi bek kragujevačkog superligaša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kevin Panter napušta Partizan!?

Partizan je rešio pitanje trenera za anrednu sezonu, pošto je na radost svih navijača crno-belih Željko Obradović produžio ugovor...

POVEZANE OBJAVE