OBRADOVIĆ PRED CIBONU: Napori su veliki, ali dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu

Sutra od 18 časova u zagrebačkom “Draženovom domu” sastaće se Partizan i Cibona, u okviru 15. kola regionalne ABA lige.

Svoja očekivanja pred duel starih rivala izneo je trener Partizana Željko Obradović.

Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb, izjavio je Obradović.

Zamenik kapitena Danilo Anđušić naglasak je stavio na tradiciju rivalstva dva tima.

Svi znamo da je Partizan – Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu, rekao je košarkaš crno-belih.

FOTO: KK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE