Trener Cibone pred Partizan: Svi jedva čekamo sutrašnji duel

U okviru 16. kola ABA lige košarkaši Cibone dočekuju na svom parketu šampiona ABA lige košarkaše Partizana. Utakmica je na programu sutra od 18 časova.

Svoja očekivanja pred sutrašnji meč izneo je trener Cibone Dino Repeša.

– Definitivno da motiv nije problem jer igrati protiv evroligaša, najtrofejnijeg trenera i ekipe koja je u doigravanju Evrolige, svi jedva čekamo. Želimo videti gde smo. Nije bila laka nedelja, imali smo dve utakmice domaće lige, jednu sa četiri seniora, drugu sa pet. Veseli me da smo svi zdravi, vratio se Aranitović. Dvorana je ispunjena i to me veseli, publika je prepoznala dobre partije i nadam se da će nam biti šesti igrač i da sve prođe u sportskom i fer navijanju. Voleo bih da bude i češće ovako ispunjena dvorana u ovim teškim vremenima, to je svima dodatni impuls i meni i igračima. Mogu obećati da ćemo dati sto posto i probati da im se odužimo pobedom, odnosno odličnom igrom na terenu, rekao je Repeša.

Cibona je trenutno 11. na tabeli i ima skor od 6 pobeda i 9 poraza, dok je Partizan na trećoj poziciji sa 11 pobeda i četiri poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE