Zvanično: Talentovani golman napustio Zvezdu!

Kako je danas objavio klub, talentovani golman Nikola Vasiljević odlazi iz Crvene zvezde. On je u redove crveno-belih stigao u leto 2019. godine, a od tada je određeni period proveo u radniku iz Surdulice, novosadskom Proleteru i Napretku iz Kruševca.

On će karijeru nastaviti u Radničkom iz Niša.

– Posle 10 godina se vraćam baš tamo gde je sve počelo. U Nišu sam napravio prve fudbalske korake i kasnije započeo profesionalnu karijeru. Bilo mi je čudno kada je stigao poziv. Imao sam ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine i nisam razmišljao o odlasku ove zime. Usledio je poziv Ivice Tončeva i odlučio sam da se vratim. Sada sam ponovo kod kuće. Želim da se zahvalim predsedniku na želji da me angažuje i nadam se da ću opravdati očekivanja, istakao je 202 cm visoki Nišlija i nastavio:

– Navikao sam se na pritisak. U Zvezdi je to normalno pojava, pred svaki trening ili utakmicu. Nije mi ništa strano. Dolazim da pomognem Radničkom da i naredne sezone igramo Superligu. Možete očekivati bolji Radnički u nastavku godine. Došlo je do rekonstrukcije, pravi se novi tim i očekuje se još pojačanja pred odlazak na pripreme. Vreme je za novi i bolji Radnički.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE