BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Junak pobede nad Realom otkrio da želi da se vrati u Srbiju, ali iznenadio kada je reč o izboru klubova

Košarkaši Real Madrida juče su doživeli tek četvrti poraz u svim takmičenjima ove sezone (po dva u Evroligi i španskoj ACB ligi) pošto su poraženi od Mursije sa 73-61.

Junak pobede bio je bivši košarkaš Crvene zvezde i Mege Dilan Enis, koji je zabeležio 18 poena, 4 asistencije i 3 skoka.

Ovaj bek je 2017. godine započeo evropsku karijeru u Megi, ali je nakon dobrih partija na polovini te sezone prešao u Crvenu zvezdu, koju je tada predvodio Dušan Alimpijević.

Nakon pobede nad Kraljevskim klubom u intevjuu za “Mozzart Sport” istakao je da bi voleo da se vrati u Srbiju, ali isključivo u Zvezdu ili – Partizan. Očigledno da za vreme koje je proveo u Srbiji nije uspeo da stekne dovoljan utisak o snažnom rivalstvu između dva kluba.

Otkako sam napustio Srbiju, mislim da niko nije kontaktirao mog agenta da se vratim u Srbiju. U ovom momentu u mojoj karijeri vidim sebe samo u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Naravno, mislim Na klubove u Srbiji. Ne bih otklonio mogućnost da zaigram za jedan od ta dva tima u budućnosti, ali opet ponavljam, nije bilo bilo kakvih ozbiljnih ponuda, rekao je Enis.

Nakon odlaska iz Srbije, Enis je najviše vremena proveo igrajući uspešno u Španiji, gde je nastupao još i za Saragosu, Andoru i Gran Kanariju, dok je prethodnu sezonu proveo u Galatasaraju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE